Як пити самбуку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як пити самбуку?

v Відео – “Як пити самбуку”

Самбука – лікер, який прийшов до нас з Італії. Він відноситься до міцних алкогольних напоїв. Виробляють самбуку з зірчастого анісу, пшеничного спирту і цукру, набору ароматичних трав, витяжок з ягід бузини. Італійці – справжні знавці в тому, як пити самбуку. Але в Росії цей лікер теж давно користується попитом. У будь-якому нашому барі відвідувачів навчать правильно пити самбуку.

(продовження…)

Як варити геркулесову кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити геркулесову кашу?

геркулесова каша не випадково названа на честь великого героя. Вона має властивості корисними як для дітей, так і для дорослих. Дає неймовірну силу, при регулярному вживанні, геркулес значно покращує стан здоров’я.

(продовження…)

Як зробити горілку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити горілку?

Горілка є традиційним російським напоєм до будь застілля. З давнини наші предки готували її на Русі самостійно. При цьому вона була якісна і від неї нічого не боліло.

(продовження…)

Як варити гречку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити гречку?

Всім відома в Росії гречка має масу корисних властивостей. Її не тільки споживають, але і використовують у народній медицині, косметології і для очищення організму. Кажуть, що гречана крупа відіграє величезну роль у поліпшенні стану шкіри, волосся і нігтів. Гречка захищає від раку, тобто перешкоджає зростанню пухлин, також вона стабілізує рівень цукру в крові, зміцнює імунну систему, знижує рівень холестерину і покращує травлення, тому що багата клітковиною. Але сьогодні ми поговоримо не про те, чим корисна гречка, а про гречку як про їжу. Існує багато способів того, як варити гречку, про які й піде мова далі.

(продовження…)

Як зробити лікер?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити лікер?

лікеро прийнято називати дуже ароматні, крепкоалкогольние напої, найчастіше солодкі. При їх виготовленні використовують харчові спирти, цукор, ягоди і фрукти, екстракти ароматичних трав, ефірні масла рослинного походження, різноманітні прянощі, кавові зерна. Фортеця лікарів варіюється в широких межах, залежно від рецептури, але найчастіше це 25% для фруктових і кавових лікерів, 35% і вище для гірких трав’яних лікерів і 17% для особливої групи кремових лікарів, виготовлених на основі густих вершків і віскі. < / p>

(продовження…)

Як варити гриби?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити гриби?

Гриби в кулінарії займають одне з найпочесніших місць. На Русі багато людей, для яких страви з м’яса і птиці іноді були недозволеною розкішшю, завжди заготовляли на зиму зв’язки грибів, які не тільки дозволяють ситно поїсти і в жорстких умовах не пропасти з голоду, але ще і дуже смачні. Гриби смажать, варять, солять, гасять і, звичайно ж, заготовляють про запас. Але нерідко перед господинями, що тримають в руках пакет сушених або свіжих грибів, постає питання – як правильно готувати гриби? Те, що гриби попередньо потрібно відварити, знають усі шанувальниці кулінарії. І ось питання про приготуванні грибів плавно переходить в наступний – як варити гриби?

(продовження…)

Як гнати самогон?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як гнати самогон?

Самогон – міцний алкогольний напій, що отримується за допомогою дистиляції (по-простому – перегонки) нізкоалкогольной браги. Брага виходить в результаті бродіння рослинних продуктів, що містять цукор: зернові, фрукти, буряк, картопля або ж чистого цукру і дріжджів. Для виготовлення самогону потрібно самогонний апарат, який з точки зору технічної термінології є нічим іншим як перегінним кубом.

(продовження…)

Як варити картоплю?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити картоплю?

З картоплі можна приготувати неймовірну кількість страв. Це можуть бути всілякі салати, запіканки, картопляні котлети, деруни, рагу і просто традиційне пюре або смажена картопля. Але для початку важливо вміти просто варити картоплю правильно, тим більше це можна зробити різними способами: зварити її очищену або в мундирі, в мікрохвильовці або на плиті. Як і у всіх рецептах, тут теж є свої тонкощі і нюанси, які потрібно знати.

(продовження…)

Як варити вуха?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити вуха?

Тільки той, хто ніколи раніше не пробував вміло приготовані свинячі вушка, може гидливо морщити ніс і стверджувати, що є їх просто неможливо. А адже в багатьох країнах вони вважаються справжнім делікатесом, на їх основі готують всілякі закуски і салати, страви зі свинячих вух подають в кращих азіатських ресторанах.
Та й у Європі знають в них толк. Гурмани з Литви, Чехії, України, Німеччини чи Франції можуть приготувати десятки найапетитніші страв зі свинячих вух.

(продовження…)

Як роблять віскі?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як роблять віскі?

Приготування віскі, цього благородного і відомого напою, – досить трудомісткий процес. Щоб з’ясувати, як роблять віскі, постараємося зрозуміти технологію виробництва.

(продовження…)

Попередня сторінка »« Попередня сторінка