Що приготувати з макаронів?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Що приготувати з макаронів?

Макарони – один з найпопулярніших продуктів для гарніру на кухнях. І не тільки в Росії. Аналог сучасних макаронів з давніх пір був відомий в Італії. Предки спагетті зустрічаються в грецькій міфології, на зображеннях в єгипетських гробницях, в кулінарних описах Стародавнього Китаю. Спагетті, феттучині, тальятеллі, піні, черепашки і безліч інших видів щодня з’являються на кухнях сучасних господинь, тому неминуче виникає питання: що приготувати з макаронів?

(продовження…)

Як пити саке?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як пити саке?

Напій саке – це особливий алкогольний напій національної японської кухні. Його смак може бути наповнений фруктовими нотками, в поєднанні з хересовимі і приємно-гіркуватими тонами. Вишукані сорти саке порадують смаком свіжих грибів, сиру, соєвого соусу.
У даного напою прозорий колір, або зеленувато-лимонний або жовтувато-бурштиновий.

(продовження…)

Що приготувати з печериць?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Що приготувати з печериць?

Слово «champignon» французькою мовою означає «гриб». Печериця, мабуть, один з найпоширеніших грибів у світі. Він використовується в кухнях більшості народів. І це не дивно, адже використовувати печериці можна в найрізноманітніших стравах. Вони чудово поєднуються з овочами, м’ясом, випічкою. Печериці запікають, смажать, тушкують, готують в глиняних горщиках, смажать у грилі. З них роблять дуже смачні грибні соуси, супи, підливи, суфле і, звичайно, гарніри. Однак, незважаючи на величезну різноманітність варіантів приготування цих грибів, багато господинь задаються питанням, що приготувати з печериць.

(продовження…)

Як зробити віскі?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити віскі?

Віскі – міцний алкогольний напій, який виготовляється за традиційними технологіями. Ви зможете дізнатися, як зробити віскі в цій статті. Нехай вийшов алкогольний напій не буде називатися оригінальним, але зате ви будете впевненим в його якості. Як доводять професіонали і справжні гурмани, справжній віскі зробити самому будинку вельми нелегко. Тому що рецепти для приготування даного напою припускають і приготування солоду, і обсмажування його за спеціальними технологіями, і перегонку, і витримку в спеціальних бочках протягом декількох років. В принципі, при всьому вашому бажанні, можна відшукати рецептуру віскі, де спиртова настоянка тієї чи іншої фортеці рекомендований підфарбовуватися дубовою корою та іншими речовинами. Однак навіть новачкові буде зрозуміло, що напій, який отримано за допомогою такого способу нічого спільного з віскі не матиме.

(продовження…)

Як варити вермішель?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити вермішель?

Макарони, спагетті, вермішель стали не тільки улюбленим блюдом італійців, але і нашим з Вами. Вермішель «по-флотськи», молочна, вермішель з сиром, а, може, щось більше пікантне. Загалом, варіантів приготування багато. Псмотрім, як варити вермішель …

(продовження…)

Як пити самбуку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як пити самбуку?

v Відео – “Як пити самбуку”

Самбука – лікер, який прийшов до нас з Італії. Він відноситься до міцних алкогольних напоїв. Виробляють самбуку з зірчастого анісу, пшеничного спирту і цукру, набору ароматичних трав, витяжок з ягід бузини. Італійці – справжні знавці в тому, як пити самбуку. Але в Росії цей лікер теж давно користується попитом. У будь-якому нашому барі відвідувачів навчать правильно пити самбуку.

(продовження…)

Як варити геркулесову кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити геркулесову кашу?

геркулесова каша не випадково названа на честь великого героя. Вона має властивості корисними як для дітей, так і для дорослих. Дає неймовірну силу, при регулярному вживанні, геркулес значно покращує стан здоров’я.

(продовження…)

Як зробити горілку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити горілку?

Горілка є традиційним російським напоєм до будь застілля. З давнини наші предки готували її на Русі самостійно. При цьому вона була якісна і від неї нічого не боліло.

(продовження…)

Як варити гречку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити гречку?

Всім відома в Росії гречка має масу корисних властивостей. Її не тільки споживають, але і використовують у народній медицині, косметології і для очищення організму. Кажуть, що гречана крупа відіграє величезну роль у поліпшенні стану шкіри, волосся і нігтів. Гречка захищає від раку, тобто перешкоджає зростанню пухлин, також вона стабілізує рівень цукру в крові, зміцнює імунну систему, знижує рівень холестерину і покращує травлення, тому що багата клітковиною. Але сьогодні ми поговоримо не про те, чим корисна гречка, а про гречку як про їжу. Існує багато способів того, як варити гречку, про які й піде мова далі.

(продовження…)

Як зробити лікер?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити лікер?

лікеро прийнято називати дуже ароматні, крепкоалкогольние напої, найчастіше солодкі. При їх виготовленні використовують харчові спирти, цукор, ягоди і фрукти, екстракти ароматичних трав, ефірні масла рослинного походження, різноманітні прянощі, кавові зерна. Фортеця лікарів варіюється в широких межах, залежно від рецептури, але найчастіше це 25% для фруктових і кавових лікерів, 35% і вище для гірких трав’яних лікерів і 17% для особливої групи кремових лікарів, виготовлених на основі густих вершків і віскі. < / p>

(продовження…)

Попередня сторінка »« Попередня сторінка