На чому наполягати самогон?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47


На чому наполягати самогон?

Ніяка заводська горілка, не зможе конкурувати ні за яких умов, з міцним, чистим самогоном. Якщо ви ставитеся до спиртних міцних напоїв, приготованим в домашніх умовах з належною повагою, значить рано чи пізно ви зіткнетеся з питанням, як і на чому наполягати самогон.

Як отримати унікальний спиртний напій, який буде важко назвати простим самогоном, знають лише справжні цінителі якісного алкоголю. Багато варіанти настоянок пропонуються на сайті alcopedia.ru. Секрети приготування неповторних напоїв розкривають визнані майстри самогоноваріння.

На чому краще всього наполягати самогон

Самогон для поліпшення його смакових якостей, прийнято наполягати:

  • на спеціях;
  • плодах;
  • травах;
  • ягодах.
  • Для настоянок знадобиться все запашне і смачне, що можна заготовити в саду і лісі. Готовому напою, кожен інгредієнт додасть особливий смак і аромат. Таким чином можна експериментально створювати все нові і нові оригінальних види спиртних напоїв, несхожих на попередні.

    На чому наполягати самогон: популярні композиції

    Наполягати самогон можна на анісі, цедрі цитрусових, ванілі, коріандр, кардамон, корі і листі різних рослин, волоських горіхах і вишневих кісточках … Лише небагато змінюючи компоненти і пропорції, можна кожного разу отримувати абсолютно новий рецепт. Нижче ми наведемо декілька найбільш популярних композицій.

    Жасминовий самогон

    Чотирма літрами подвійного самогону заливають 200-ти грам свіжих квіток ароматного жасмину. Напій рекомендується переганяти на досить сильному вогні. Готовий продукт можна злегка підсолодити солодким сиропом.

    Гвоздиковий самогон

    Сто грамів плодів гвоздики дуже дрібно стовкти і акуратно залити 6-ма літрами самогону. Отриману суміш помістити в скляний посуд і ретельно закупорити. Після того, як настоянка протягом тижня відстоїться в теплому місці, напій рекомендується перегнати. З 2 кг цукру вариться спеціальний сироп, змішується з готовим спиртним напоєм, настоюється близько доби і фільтрується.


    Прокоментуй! »

    Ще не має коментарів..

    Стрічка RSS коментарів цього запису ... TrackBack URI

    Оставьте комментарий

    You must be logged in to post a comment.