Як готувати бешбармак?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як готувати бешбармак?

Соковите кришене відварне м’ясо з тонким ароматом цибульки і найніжніша локшина власного приготування незвичайної форми – ось воно, казахське національне блюдо, з настільки ж апетитним як і воно саме називанням – бешбармак. Поговоримо сьогодні, як готувати бешбармак самостійно від приготування тіста для локшини до правил подачі смачного блюда.

(продовження…)

Як варити спагетті?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити спагетті?

Ця стаття допоможе тим, хто не знає, як варити спагетті або макарони, щоб вони виходили смачними і ситними.

(продовження…)

Як варити печериці?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити печериці?

Гриб, по-французьки «печериця», відомий з давніх часів. Це один з перших грибів, який вирощують на фермах. Він невибагливий і дуже корисний.

(продовження…)

Як варити ячну кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити ячну кашу?

Каша на сніданок – це відмінний початок дня! Натомість звичної рисової або гречаної Ви можете приготувати з ранку ячну кашу. Як варити ячну кашу? Її можна приготувати як на воді, так і на молоці, можна навіть на бульйоні. Крім того, при приготуванні ячної каші треба враховувати, який саме консистенції вона повинна у вас получиться. За цією ознакою каші поділяються на розсипчасті, рідкі або в’язкі. Це залежить від того, скільки рідини ви взяли при варінні.

(продовження…)

Як зробити віскі?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити віскі?

Віскі – міцний алкогольний напій, який виготовляється за традиційними технологіями. Ви зможете дізнатися, як зробити віскі в цій статті. Нехай вийшов алкогольний напій не буде називатися оригінальним, але зате ви будете впевненим в його якості. Як доводять професіонали і справжні гурмани, справжній віскі зробити самому будинку вельми нелегко. Тому що рецепти для приготування даного напою припускають і приготування солоду, і обсмажування його за спеціальними технологіями, і перегонку, і витримку в спеціальних бочках протягом декількох років. В принципі, при всьому вашому бажанні, можна відшукати рецептуру віскі, де спиртова настоянка тієї чи іншої фортеці рекомендований підфарбовуватися дубовою корою та іншими речовинами. Однак навіть новачкові буде зрозуміло, що напій, який отримано за допомогою такого способу нічого спільного з віскі не матиме.

(продовження…)

Як варити вермішель?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити вермішель?

Макарони, спагетті, вермішель стали не тільки улюбленим блюдом італійців, але і нашим з Вами. Вермішель «по-флотськи», молочна, вермішель з сиром, а, може, щось більше пікантне. Загалом, варіантів приготування багато. Псмотрім, як варити вермішель …

(продовження…)

Як пити самбуку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як пити самбуку?

v Відео – “Як пити самбуку”

Самбука – лікер, який прийшов до нас з Італії. Він відноситься до міцних алкогольних напоїв. Виробляють самбуку з зірчастого анісу, пшеничного спирту і цукру, набору ароматичних трав, витяжок з ягід бузини. Італійці – справжні знавці в тому, як пити самбуку. Але в Росії цей лікер теж давно користується попитом. У будь-якому нашому барі відвідувачів навчать правильно пити самбуку.

(продовження…)

Як варити геркулесову кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити геркулесову кашу?

геркулесова каша не випадково названа на честь великого героя. Вона має властивості корисними як для дітей, так і для дорослих. Дає неймовірну силу, при регулярному вживанні, геркулес значно покращує стан здоров’я.

(продовження…)

Як зробити горілку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити горілку?

Горілка є традиційним російським напоєм до будь застілля. З давнини наші предки готували її на Русі самостійно. При цьому вона була якісна і від неї нічого не боліло.

(продовження…)

Як варити гречку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити гречку?

Всім відома в Росії гречка має масу корисних властивостей. Її не тільки споживають, але і використовують у народній медицині, косметології і для очищення організму. Кажуть, що гречана крупа відіграє величезну роль у поліпшенні стану шкіри, волосся і нігтів. Гречка захищає від раку, тобто перешкоджає зростанню пухлин, також вона стабілізує рівень цукру в крові, зміцнює імунну систему, знижує рівень холестерину і покращує травлення, тому що багата клітковиною. Але сьогодні ми поговоримо не про те, чим корисна гречка, а про гречку як про їжу. Існує багато способів того, як варити гречку, про які й піде мова далі.

(продовження…)

« Попередня сторінка