Як варити спагетті?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити спагетті?

Ця стаття допоможе тим, хто не знає, як варити спагетті або макарони, щоб вони виходили смачними і ситними.

(продовження…)

Як варити печериці?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити печериці?

Гриб, по-французьки «печериця», відомий з давніх часів. Це один з перших грибів, який вирощують на фермах. Він невибагливий і дуже корисний.

(продовження…)

Як варити ячну кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити ячну кашу?

Каша на сніданок – це відмінний початок дня! Натомість звичної рисової або гречаної Ви можете приготувати з ранку ячну кашу. Як варити ячну кашу? Її можна приготувати як на воді, так і на молоці, можна навіть на бульйоні. Крім того, при приготуванні ячної каші треба враховувати, який саме консистенції вона повинна у вас получиться. За цією ознакою каші поділяються на розсипчасті, рідкі або в’язкі. Це залежить від того, скільки рідини ви взяли при варінні.

(продовження…)

Як готувати бешбармак?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як готувати бешбармак?

Соковите кришене відварне м’ясо з тонким ароматом цибульки і найніжніша локшина власного приготування незвичайної форми – ось воно, казахське національне блюдо, з настільки ж апетитним як і воно саме називанням – бешбармак. Поговоримо сьогодні, як готувати бешбармак самостійно від приготування тіста для локшини до правил подачі смачного блюда.

(продовження…)

Як правильно пити віскі?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як правильно пити віскі?

? Відео – “Як правильно пити віскі”

Що ми знаємо про віскі? Це міцний алкогольний напій, терпкий, насичений і ароматний. Улюблений напій легендарного Джеймса Бонда і зоряного Голівуду в цілому. Його п’ють актори на екрані і в житті, його п’ють політики і перші особи держави, його п’є весь світ, і росіяни зокрема. Однак віскі – відносно новий для нас вид алкогольної продукції, і не багато хто знає, як його правильно пити. Одні вчаться на голлівудських фільмах, інші у барменів в клубі, а треті взагалі не вчаться і п’ють його як доведеться.

(продовження…)

На чому наполягати самогон?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

На чому наполягати самогон?

Ніяка заводська горілка, не зможе конкурувати ні за яких умов, з міцним, чистим самогоном. Якщо ви ставитеся до спиртних міцних напоїв, приготованим в домашніх умовах з належною повагою, значить рано чи пізно ви зіткнетеся з питанням, як і на чому наполягати самогон.

(продовження…)

Як варити вівсяну кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити вівсяну кашу?

Каша на сніданок – це не тільки заряд бадьорості на весь трудовий день, але також і шматочок здоров’я, який нам так потрібен. Каша, особливо вівсяна, відома своїм позитивним впливом на більшість систем організму. Саме тому, багато дієтологів радять вживати кашу щодня. Давайте дізнаємося про те, як варити вівсяну кашу. Отже:

(продовження…)

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як правильно пити текілу?

Текіла відноситься до розряду міцних (38 – 40%) спиртних напоїв. Але не варто вірити поширеним міфам, що це та ж горілка! Текілу виготовляють, як правило, в Мексиці, де виростає блакитна агава. З її збродженого соку і отримують цей напій. Навчіться правильно пити текілу! У статті ми розповімо, як можна пити текілу.

(продовження…)

З чим і як п’ють віскі?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

З чим і як п'ють віскі?

Віскі вважаються одним з найбільш благородних напоїв. Прийшов він до нас від кельтів, зберігши при цьому свій прекрасний смак, але втративши по дорозі правила його вживання. У цій статті ми постараємося виправити це упущення і докладно розповімо, з чим і як п’ють віскі справжні шотландці.

(продовження…)

Як варити перлову кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити перлову кашу?

Як не дивно, але перлова каша – одна з найменш улюблених каш, як серед дітей, так і дорослих. Найчастіше перлову крупу, або попросту – перловку, використовують в розсольнику, тому що там практично не відчувається смак самої крупи. Каші ж з перловки варять вкрай рідко, і виходить вона зовсім несмачною і малос’едобнимі. Важливо пам’ятати, що перлова крупа дуже багата білком і клейковиною, в якій він і міститься.
А готують мало по причині власного незнання, як правильно варити перлову кашу. Адже саме від способу її приготування безпосередньо залежить її смак. Спробуємо разом розібратися, як варити перловку.

(продовження…)

« Попередня сторінка