Як варити спагетті?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити спагетті?

Ця стаття допоможе тим, хто не знає, як варити спагетті або макарони, щоб вони виходили смачними і ситними.

(продовження…)

Як варити печериці?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити печериці?

Гриб, по-французьки «печериця», відомий з давніх часів. Це один з перших грибів, який вирощують на фермах. Він невибагливий і дуже корисний.

(продовження…)

Як варити ячну кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити ячну кашу?

Каша на сніданок – це відмінний початок дня! Натомість звичної рисової або гречаної Ви можете приготувати з ранку ячну кашу. Як варити ячну кашу? Її можна приготувати як на воді, так і на молоці, можна навіть на бульйоні. Крім того, при приготуванні ячної каші треба враховувати, який саме консистенції вона повинна у вас получиться. За цією ознакою каші поділяються на розсипчасті, рідкі або в’язкі. Це залежить від того, скільки рідини ви взяли при варінні.

(продовження…)

Як готувати бешбармак?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як готувати бешбармак?

Соковите кришене відварне м’ясо з тонким ароматом цибульки і найніжніша локшина власного приготування незвичайної форми – ось воно, казахське національне блюдо, з настільки ж апетитним як і воно саме називанням – бешбармак. Поговоримо сьогодні, як готувати бешбармак самостійно від приготування тіста для локшини до правил подачі смачного блюда.

(продовження…)

Як варити вуха?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити вуха?

Тільки той, хто ніколи раніше не пробував вміло приготовані свинячі вушка, може гидливо морщити ніс і стверджувати, що є їх просто неможливо. А адже в багатьох країнах вони вважаються справжнім делікатесом, на їх основі готують всілякі закуски і салати, страви зі свинячих вух подають в кращих азіатських ресторанах.
Та й у Європі знають в них толк. Гурмани з Литви, Чехії, України, Німеччини чи Франції можуть приготувати десятки найапетитніші страв зі свинячих вух.

(продовження…)

Як роблять віскі?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як роблять віскі?

Приготування віскі, цього благородного і відомого напою, – досить трудомісткий процес. Щоб з’ясувати, як роблять віскі, постараємося зрозуміти технологію виробництва.

(продовження…)

Як варити кукурудзяну крупу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити кукурудзяну крупу?

Кукурудзяна крупа є цінним харчовим продуктом, за змістом незамінних амінокислот, вітамінів групи В і мікроелементів вона займає одне з перших місць серед усіх зернових культур. Крім того вона не викликає харчової алергії, за що особливо цінується дієтологами, які настійно рекомендують вводити її в дитячий раціон, починаючи з дитячого віку.

(продовження…)

Чому не можна їсти свинину?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Чому не можна їсти свинину?

Свинина не так дорога, як яловичина, вона досить м’яка, ароматна, легка в обробленні. Але, що ж за ставлення до неї таке? У релігіях її їсти забороняється, дієтологи свої заборони накладають, навіть кішкам і собакам давати свинину не рекомендується. Так, чому не можна їсти свинину, що в ній такого, що викликає стільки багато протестів?

(продовження…)

Як очистити самогон?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як очистити самогон?

Самогоном називається спиртний напій, створюваної шляхом перегонки певної маси з високим вмістом крохмалю (пшениці, цукру, буряків). Отримують самогон, в основному, в домашніх умовах, проте сирий продукт малопридатний до вживання, оскільки в ньому міститься маса різних домішок (сивушних масел), дуже шкідливих для здоров’я. У цій статті ми розповімо про деякі способи, як очистити домашній самогон від шкідливих домішок.

(продовження…)

Як варити макарони?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити макарони?

Багато росіян із задоволенням їдять вироби з тіста – макарони. Найбільшу популярність макаронні вироби (паста) отримали в Італії. Дійсно, італійці знають толк в приготуванні пасти, недарма їх називають макаронниками. Найчастіше макарони роблять з пшеничної муки. Іноді використовують борошно з рису, гречки, бобів мунг і т.д. Саме слово “макарони”, на думку лінгвістів, походить від грецького “Макаров”, що значить “страва з ячмінного борошна”. У слов’янських народів ще в давнину були страви з тіста: локшина, галушки, галушки. Макарони стали одним з найпоширеніших і улюблених гарнірів на вітчизняних, так і зарубіжних кухнях. Це не дивно, адже це смачне і поживне блюдо можна приготувати всього за 15 хвилин! Давайте розберемося в тонкощах приготування макаронних виробів.

(продовження…)

« Попередня сторінка