Як варити печериці?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити печериці?

Гриб, по-французьки «печериця», відомий з давніх часів. Це один з перших грибів, який вирощують на фермах. Він невибагливий і дуже корисний.

(продовження…)

Як варити ячну кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити ячну кашу?

Каша на сніданок – це відмінний початок дня! Натомість звичної рисової або гречаної Ви можете приготувати з ранку ячну кашу. Як варити ячну кашу? Її можна приготувати як на воді, так і на молоці, можна навіть на бульйоні. Крім того, при приготуванні ячної каші треба враховувати, який саме консистенції вона повинна у вас получиться. За цією ознакою каші поділяються на розсипчасті, рідкі або в’язкі. Це залежить від того, скільки рідини ви взяли при варінні.

(продовження…)

Як готувати бешбармак?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як готувати бешбармак?

Соковите кришене відварне м’ясо з тонким ароматом цибульки і найніжніша локшина власного приготування незвичайної форми – ось воно, казахське національне блюдо, з настільки ж апетитним як і воно саме називанням – бешбармак. Поговоримо сьогодні, як готувати бешбармак самостійно від приготування тіста для локшини до правил подачі смачного блюда.

(продовження…)

Як варити спагетті?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити спагетті?

Ця стаття допоможе тим, хто не знає, як варити спагетті або макарони, щоб вони виходили смачними і ситними.

(продовження…)

Як пити кальвадос?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як пити кальвадос?

Кальвадос – це міцний алкогольний напій зі смаком яблук і фортецею 40-44%, іншими словами – це яблучна горілка. Готують її із спиртів на яблуках, а витримують як коньяк, в дубових бочках. Батьківщиною напою визнана Нормандія.

(продовження…)

Що приготувати з макаронів?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Що приготувати з макаронів?

Макарони – один з найпопулярніших продуктів для гарніру на кухнях. І не тільки в Росії. Аналог сучасних макаронів з давніх пір був відомий в Італії. Предки спагетті зустрічаються в грецькій міфології, на зображеннях в єгипетських гробницях, в кулінарних описах Стародавнього Китаю. Спагетті, феттучині, тальятеллі, піні, черепашки і безліч інших видів щодня з’являються на кухнях сучасних господинь, тому неминуче виникає питання: що приготувати з макаронів?

(продовження…)

Як пити саке?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як пити саке?

Напій саке – це особливий алкогольний напій національної японської кухні. Його смак може бути наповнений фруктовими нотками, в поєднанні з хересовимі і приємно-гіркуватими тонами. Вишукані сорти саке порадують смаком свіжих грибів, сиру, соєвого соусу.
У даного напою прозорий колір, або зеленувато-лимонний або жовтувато-бурштиновий.

(продовження…)

Що приготувати з печериць?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Що приготувати з печериць?

Слово «champignon» французькою мовою означає «гриб». Печериця, мабуть, один з найпоширеніших грибів у світі. Він використовується в кухнях більшості народів. І це не дивно, адже використовувати печериці можна в найрізноманітніших стравах. Вони чудово поєднуються з овочами, м’ясом, випічкою. Печериці запікають, смажать, тушкують, готують в глиняних горщиках, смажать у грилі. З них роблять дуже смачні грибні соуси, супи, підливи, суфле і, звичайно, гарніри. Однак, незважаючи на величезну різноманітність варіантів приготування цих грибів, багато господинь задаються питанням, що приготувати з печериць.

(продовження…)

Як зробити віскі?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити віскі?

Віскі – міцний алкогольний напій, який виготовляється за традиційними технологіями. Ви зможете дізнатися, як зробити віскі в цій статті. Нехай вийшов алкогольний напій не буде називатися оригінальним, але зате ви будете впевненим в його якості. Як доводять професіонали і справжні гурмани, справжній віскі зробити самому будинку вельми нелегко. Тому що рецепти для приготування даного напою припускають і приготування солоду, і обсмажування його за спеціальними технологіями, і перегонку, і витримку в спеціальних бочках протягом декількох років. В принципі, при всьому вашому бажанні, можна відшукати рецептуру віскі, де спиртова настоянка тієї чи іншої фортеці рекомендований підфарбовуватися дубовою корою та іншими речовинами. Однак навіть новачкові буде зрозуміло, що напій, який отримано за допомогою такого способу нічого спільного з віскі не матиме.

(продовження…)

Як варити вермішель?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити вермішель?

Макарони, спагетті, вермішель стали не тільки улюбленим блюдом італійців, але і нашим з Вами. Вермішель «по-флотськи», молочна, вермішель з сиром, а, може, щось більше пікантне. Загалом, варіантів приготування багато. Псмотрім, як варити вермішель …

(продовження…)

« Попередня сторінка