Як варити спагетті?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити спагетті?

Ця стаття допоможе тим, хто не знає, як варити спагетті або макарони, щоб вони виходили смачними і ситними.

(продовження…)

Як варити печериці?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити печериці?

Гриб, по-французьки «печериця», відомий з давніх часів. Це один з перших грибів, який вирощують на фермах. Він невибагливий і дуже корисний.

(продовження…)

Як варити ячну кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити ячну кашу?

Каша на сніданок – це відмінний початок дня! Натомість звичної рисової або гречаної Ви можете приготувати з ранку ячну кашу. Як варити ячну кашу? Її можна приготувати як на воді, так і на молоці, можна навіть на бульйоні. Крім того, при приготуванні ячної каші треба враховувати, який саме консистенції вона повинна у вас получиться. За цією ознакою каші поділяються на розсипчасті, рідкі або в’язкі. Це залежить від того, скільки рідини ви взяли при варінні.

(продовження…)

Як готувати бешбармак?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як готувати бешбармак?

Соковите кришене відварне м’ясо з тонким ароматом цибульки і найніжніша локшина власного приготування незвичайної форми – ось воно, казахське національне блюдо, з настільки ж апетитним як і воно саме називанням – бешбармак. Поговоримо сьогодні, як готувати бешбармак самостійно від приготування тіста для локшини до правил подачі смачного блюда.

(продовження…)

Як пити самбуку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як пити самбуку?

v Відео – “Як пити самбуку”

Самбука – лікер, який прийшов до нас з Італії. Він відноситься до міцних алкогольних напоїв. Виробляють самбуку з зірчастого анісу, пшеничного спирту і цукру, набору ароматичних трав, витяжок з ягід бузини. Італійці – справжні знавці в тому, як пити самбуку. Але в Росії цей лікер теж давно користується попитом. У будь-якому нашому барі відвідувачів навчать правильно пити самбуку.

(продовження…)

Як варити геркулесову кашу?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити геркулесову кашу?

геркулесова каша не випадково названа на честь великого героя. Вона має властивості корисними як для дітей, так і для дорослих. Дає неймовірну силу, при регулярному вживанні, геркулес значно покращує стан здоров’я.

(продовження…)

Як зробити горілку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити горілку?

Горілка є традиційним російським напоєм до будь застілля. З давнини наші предки готували її на Русі самостійно. При цьому вона була якісна і від неї нічого не боліло.

(продовження…)

Як варити гречку?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити гречку?

Всім відома в Росії гречка має масу корисних властивостей. Її не тільки споживають, але і використовують у народній медицині, косметології і для очищення організму. Кажуть, що гречана крупа відіграє величезну роль у поліпшенні стану шкіри, волосся і нігтів. Гречка захищає від раку, тобто перешкоджає зростанню пухлин, також вона стабілізує рівень цукру в крові, зміцнює імунну систему, знижує рівень холестерину і покращує травлення, тому що багата клітковиною. Але сьогодні ми поговоримо не про те, чим корисна гречка, а про гречку як про їжу. Існує багато способів того, як варити гречку, про які й піде мова далі.

(продовження…)

Як зробити лікер?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як зробити лікер?

лікеро прийнято називати дуже ароматні, крепкоалкогольние напої, найчастіше солодкі. При їх виготовленні використовують харчові спирти, цукор, ягоди і фрукти, екстракти ароматичних трав, ефірні масла рослинного походження, різноманітні прянощі, кавові зерна. Фортеця лікарів варіюється в широких межах, залежно від рецептури, але найчастіше це 25% для фруктових і кавових лікерів, 35% і вище для гірких трав’яних лікерів і 17% для особливої групи кремових лікарів, виготовлених на основі густих вершків і віскі. < / p>

(продовження…)

Як варити гриби?

Опубликовал admin | Їжа та напої | середа 20 березня 2013 20:47

Як варити гриби?

Гриби в кулінарії займають одне з найпочесніших місць. На Русі багато людей, для яких страви з м’яса і птиці іноді були недозволеною розкішшю, завжди заготовляли на зиму зв’язки грибів, які не тільки дозволяють ситно поїсти і в жорстких умовах не пропасти з голоду, але ще і дуже смачні. Гриби смажать, варять, солять, гасять і, звичайно ж, заготовляють про запас. Але нерідко перед господинями, що тримають в руках пакет сушених або свіжих грибів, постає питання – як правильно готувати гриби? Те, що гриби попередньо потрібно відварити, знають усі шанувальниці кулінарії. І ось питання про приготуванні грибів плавно переходить в наступний – як варити гриби?

(продовження…)

« Попередня сторінка